Шегувам се - сигурно си прав пък едва ли на някой ще му трябва старото моторче от което вади зъбното колело.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да си ремонтираме неработещото централно
Collapse
X
-
Не става и с нагряване
П.П. стана с доста нагряване и псувни,но малко се деформира зъбното колелце.Ако не върши работа отива в коша и слагам китайчеLast edited by Linkestis; d.m.y г., 20:51.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНе става и с нагряване
П.П. стана с доста нагряване и псувни,но малко се деформира зъбното колелце.Ако не върши работа отива в коша и слагам китайче
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Пак спасяваш положението.Утре ще запоя за проба че сега с цялата си каръщина стъпих на поялника и му намерих цаката и на негоsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеПак спасяваш положението.Утре ще запоя за проба че сега с цялата си каръщина стъпих на поялника и му намерих цаката и на него
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не знам как точно го правиш, най- добре би било докато го нагряваш да упражняваш постоянно натиск върху колелцето с някакви островърхи клещи навън, клещите ще стоят зад колелцето и до някъде ще служат като топлообменник, после го нагряваш пак и бодваш осттаLast edited by lordliness; d.m.y г., 06:43.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Така го направих но в последствие.Колелцето го нараних преди това в яда сиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
За да не пускам нова тема ще пиша тук.
Ето няколко снимки (с отвратително качество) на помпичката за чистачките. На моето моторче беше ръждясал ротора и беше блокирал в магнита. Оправя се с киснене в спрей за ръжда няколко дена след което почвате да въртите наляво/надясно и малко по малко се раздвижва. Вадите го, чистите ротора с шкурка, прорезите на колектора ги минавате с ръба на лист хартия примерно, капвате съвсем малко масло на втулките и сглобявате. Сглобяването става, като първо се слага ротора на основата с четките, намествате ги да легнат хубаво на колектора, хващате оста на колектора от другата и страна и след това го затваряте с тялото с магнита. Ако не хванете оста магнита ще дръпне ротора и няма да можете да го сглобите.
Успех!Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Преди четох за това което искам да направя но така и не го открих Ключа ми се разпадна нацяло Искам да си сложа отделно дистанционно за отключване и заключване което да отваря и багажника Та въпроса ми е като взема дистанционно с приемник този приемник трябва да замени моя който е под кората до третият стоп или да се монтира допълнителноALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Ето калво направих на 156 при мен. Замених фабричния приемник с такъв афтърмаркет.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=85100
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Да разбирам че трябва да заменя моя приемник и да нагодя инсталацията по новият буксата на приемника който ще купя Евентуално ще трябва да тегля кабели за допълнителната екстра която искам да се отваря и багажника от дистанционното Вече знам че като купувам приемника трябва да е с опция и за багажникаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment